TikTok Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında, nereli? Mükremin Gezgin evli mi, eşi kim? İşte hayatı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 23:40

TikTok Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında, nereli? Mükremin Gezgin evli mi, eşi kim? İşte hayatı

TikTok Mükremin Gezgin kimdir, kaç yaşında, nereli? Mükremin Gezgin evli mi, eşi kim? İşte hayatı
Son Güncelleme :

08 Haziran 2022 - 17:47

1710 Okuma

Video oluşturma platformu olan TikTok’ta yaptığı paylaşımlarla konuşulmaya başlanan Mükremin Gezgin kimdir? Tiktok Mükremin Gezgin’in eşi kim, nereli? Son zamanlarda adını ilginç videolar çekerek duyuran Mükremin Gezgin hakkında merak edilenleri bir araya getirdik.

MÜKREMİN GEZGİN KİMDİR?

Mükremin Gezgin Tiktok videolarıyla ünlenmiş bir Tiktoker ve sosyal medya fenomenidir. 8 Nisan 1998 tarihinde Ankara’da doğduğu bilinmektedir.

Mükremin Gezgin’in TikTok’ta toplamda 1.3 milyon takipçisi bulunmaktadır. Tiktok’ta toplam beğeni sayısı ise 37.4 milyon

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.