Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mali Devlet Başkanı ile görüştü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 00:17

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mali Devlet Başkanı ile görüştü

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Mali Devlet Başkanı ile görüştü
Son Güncelleme :

04 Haziran 2022 - 3:27

1260 Okuma

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Mali ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Mali’de siyasi geçiş sürecine desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.

Türkiye olarak Mali’nin terörle mücadelesini desteklemeye devam ettiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mali’nin de aynı şekilde Türkiye’nin terörle mücadelesine destek olmasını beklediklerini ve FETÖ terör örgütünün Mali’deki faaliyetlerine son verilmesi gerektiğini dile getirdi.

Mali’nin kalkınmasına katkı sağlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, iki ülkenin ekonomik ve ticari ilişkilerini geliştirecek adımları atacaklarını ifade etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRCumhurbaşkanı Erdoğan NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü Haberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.