Ticari taksi sahibinin oğlu, önünü kestiği şoförü öldürdü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 05:54

Ticari taksi sahibinin oğlu, önünü kestiği şoförü öldürdü

Ticari taksi sahibinin oğlu, önünü kestiği şoförü öldürdü
Son Güncelleme :

22 Mayıs 2022 - 18:35

2380 Okuma

Edinilen bilgiye göre taksi sahibi A.T.’nin oğlu E.T. (18), şoförleri olan Musa Korkut ile telefonda alacak verecek meselesi yüzünden tartıştı. İddiaya göre telefon görüşmesinin ardından E.T., Musa Korkut’un kullandığı 38 T 0291 plakalı taksiyi ilçeye bağlı Kılıçaslan Mahallesi Molla Sokak üzerinde durdurdu.

Burada E.T., yanında bulundurduğu tabanca ile Musa Korkut’un başına tek el ateş ederek olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis, çevrede güvenlik önlemi alırken, ağır yaralanan Musa Korkut ise ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı. Şahıs hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri, kaçan şüpheli E.T.’yi saklandığı evde suç aleti ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1 HAFTA ÖNCE İŞE BAŞLAMIŞ

Musa Korkut cinayetine ilişkin detaylar ortaya çıktı. İddiaya göre, Musa Korkut’un Emre T.’nin babası Atabey T.’ye ait takside 1 hafta önce işe başladığı öğrenildi. Olay günü de Musa Korkut ile Atabey T.’nin araçta seyir halindeyken para meselesi nedeniyle tartıştıkları, bu sırada Emre T.’nin otomobil ile gelerek, yolu kestiği ve babasıyla tartışan Musa Korkut’u başından vurarak öldürdüğü belirtildi. Olay sonrası baba ve oğlu gözaltına alındı. Emniyette ifadesi alınan Emre T.’nin cinayeti, Musa Korkut’un babasıyla tartışması nedeniyle işlediğini söylediği öğrenildi.  Atabey T.’nin ise, oğluna engel olmaya çalıştığını ancak başarılı olamadığını söylediği kaydedildi. Emniyette işlemleri tamamlanan baba ve oğlu, Kayseri Devlet Hastanesi Adli Tabipliği’nde sağlık kontrolünden geçirilerek, adliyeye sevk edildi. Evli 1 çocuk babası Musa Korkut ise, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından Kocasinan ilçesi Çevril Mahallesi’nde toprağa verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.