Survivor’da Atakan ve Adem arasında gerginlik: Üzerim! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

26 Nisan 2024 - 11:23

Survivor’da Atakan ve Adem arasında gerginlik: Üzerim!

Son Güncelleme :

22 Mayıs 2022 - 18:37

2000 Okuma
Survivor’da Atakan ve Adem arasında gerginlik: Üzerim!

Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını üstlendiği Survivor, bu yıl All Star formatıyla ekranlara geliyor. Survivor All Star’da heyecan üçüncü dokunulmazlık oyunu ile devam edecek. Son bölümde Ayşe’nin eleme adayı olmasının ardından yeni eleme adayını belirlemek için bir dokunulmazlık oyunu daha oynanacak.

BERKAN VE HİKMET ARASINDA GERGİNLİK

Berkan ve Hikmet arasındaki gerilim ise yeni bölüme de sıçrayacak. Hikmet’in kendisinin yenilmesini isteyeceğini düşünen Berkan bu fikrini Hikmet’le de paylaşacak. Hikmet ise “Berkan ayıp etti, beni hainlikle suçladı” diyerek böyle bir şey istemediğini belirtecek.

“GÜCÜN YETMEZ BENİ ÜZMEYE”

Survivor’da yeni dokunulmazlık oyunu esnasında Atakan ile Adem arasında kısa süreli bir gerginlik yaşanacak. Adem’in “Semtse biz de semt çocuğuyuz” ifadelerinin ardından Atakan “Farklı bir moda geçmedim, ama geçersem de istemezsin” diyecek. 

Survivor'da olaylı konsey!

‘Kız arkadaşımın avukatı değilim’Survivor’da olaylı konsey!Haberi Görüntüle

 Adem de “Ne yaparsın mesela?” diyerek Atakan’ın sözlerine karşılık verecek. Bunun üzerine Atakan “Üzerim, kim sıkıntı yaşamak istiyorsa onu üzerim” ifadesini kullanacak. Adem ise “Bence gücün yetmez senin beni üzmeye” diyecek. Atakan ise Adem’e “Bakacağız” şeklinde cevap verecek.

SURVİVOR’DA EN SON SEDA ELENDİ

Geçtiğimiz hafta Survivor’a veda eden isim Seda Ocak olmuştu. Kardeşinin elendiğini öğrenmesiyle gözyaşlarına boğulan Sema ise konseyden ayrılmak üzereyken Seda’ya koşmuş ve ona sarılmıştı. İkiz kardeşler gözyaşları içinde birbirlerine veda ederken, takım arkadaşlarını da duygulandırmıştı.

Seda’nın gitmesiyle alakalı ödül oyunu öncesi takımlarla konuşan Murat, Sema’ya söz vermişti. İkizinin gidişiyle alakalı olarak “O takımda dört ayak varsa birisi Nagihan birisi Seda’dır. Onların kesinlikle potaya yazılmaması gerektiğini düşünüyorum” demesi dikkat çekmişti.

Survivor'da zorlu pota! Elenen isim belli oldu... Gözyaşları içinde veda etti

Gözyaşları içinde veda ettiSurvivor’da zorlu pota! Elenen isim belli oldu… Gözyaşları içinde veda ettiHaberi Görüntüle

Bu sırada Sema’ya itiraz eden Evrim, “Yazacak başka kişi yoktu” deyince tansiyon yükselmiş ve Keklik’e tepki gösteren Sema, “Ben bir konuşayım Evrim, sus” demişti. Buna bozulan Evrim ise “Sus mu?” yanıtını vermişti.

Survivor Ogeday'dan Adem'e şok sözler!

‘Ya o gidecek ya ben gideceğim’Survivor Ogeday’dan Adem’e şok sözler!Haberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.