Son dakika: Bakan Çavuşoğlu’ndan BM’de önemli mesajlar: Göçün ana sebeplerini belirlemeliyiz | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 04:33

Son dakika: Bakan Çavuşoğlu’ndan BM’de önemli mesajlar: Göçün ana sebeplerini belirlemeliyiz

Son dakika: Bakan Çavuşoğlu’ndan BM’de önemli mesajlar: Göçün ana sebeplerini belirlemeliyiz
Son Güncelleme :

19 Mayıs 2022 - 19:40

1570 Okuma

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu’ndaki Uluslararası Göç Gözden Geçirme Forumu’nda yaptığı konuşmada, Yunanistan’ın Ege Denizi’nde göçmenleri geri itmesinin bir çok can kaybına neden olduğunu ifade etti.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Türkiye 2014’ten beri en büyük göçmen ağırlayan ülke olmuştur. İnsan haysiyetini ve göçmenlerin sorunlarını öncelikli hala getiriyoruz. Göçmenlerin gönüllü bir şekilde ülkelerine dönmelerini sağlamalıyız. Göçün ana sebeplerini belirlemeliyiz. Suriye’deki durum da önemli bir nokta.

“Garanti istiyoruz”NATO’ya yeni üyelik konusunda Türkiye’nin tavrını çok net belirttiHaberi Görüntüle

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.