Efes Selçuk’ta Hıdırellez Ateşi Yandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 17:11

Efes Selçuk’ta Hıdırellez Ateşi Yandı

Efes Selçuk’ta Hıdırellez Ateşi Yandı
Son Güncelleme :

06 Mayıs 2022 - 11:38

1200 Okuma

SELÇUK, İZMİR (ANKA) – Efes Selçuk, Hıdırellez coşkusunu, İsabey Mahallesi’nde yaşadı. Baharın müjdecisi, bolluk ve bereketin sembolü Hıdırellez kutlamalarına, Sökeli Hasret ve Roman Halk Dansları Ekibi renk kattı.

Kutlamalara, Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı İpek Onbaşıoğlu, CHP Efes Selçuk İlçe Başkanı Mehmet Karanfil ve ilçe yöneticileri de katıldı.

Başkan Ceritoğlu Sengel, vatandaşlarla birlikte Hıdırellez ateşinin üzerinden atladı.

Efes Selçuk halkının Hıdırellez’ini kutlayan Başkan Ceritoğlu Sengel, “Baharı en güzel şekliyle karşılayalım. Sağlığımız yerinde olsun. Bereketimiz bol olsun. Hepimizin birlik ve beraberliği yerinde olsun ki; bizi hiçbir şey yıldıramasın” dedi.

Hıdırellez ateşi üzerinden atlayan ve dilek tutan her yaştan Efes Selçuklu, şarkılar eşliğinde gece boyunca eğlendi.

, , , , ,

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.