Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? ÜFE-TÜFE oranları hangi tarihte belli oluyor? | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 07:30

Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? ÜFE-TÜFE oranları hangi tarihte belli oluyor?

Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? ÜFE-TÜFE oranları hangi tarihte belli oluyor?
Son Güncelleme :

28 Nisan 2022 - 16:42

2350 Okuma

Nisan ayının bitişine çok az bir süre kaldı. Mayıs ayında yeni enflasyon rakamları açıklanacak. Enflasyonun artıp artmayacağı merak edilrken sıkça “Enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak? ÜFE-TÜFE oranları hangi tarihte belli oluyor?” sorusuna cevap aranıyor.

NİSAN AYI ENFLASYON RAKAMLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Enflasyon rakamları her ayın 3’ünde açıklanıyor. Mayıs ayının 3’ü bayram tatili olduğu için enflasyon oranları 5 Mayıs Perşembe günü açıklanacak.

MART AYI ENFLASYON RAKAMLARI

Tüketici Fiyat Endeksi martta aylık bazda yüzde 5,46 artış gösterdi. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 61,14 oldu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.