2022 TUS kontenjanları açıklandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mayıs 2024 - 01:48

2022 TUS kontenjanları açıklandı

2022 TUS kontenjanları açıklandı
Son Güncelleme :

19 Nisan 2022 - 10:40

2010 Okuma


NTV’yi sosyal medyadan takip edin

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen 2022-TUS 1. dönem sınav sonuçları 31 Mart 2022 tarihinde açıklandı.

TUS KONTENJANLARI AÇIKLANDI 

TUS tercih kılavuzu ve kontenjanlar da belli oldu. 

TUS Kontenjanları ile ilgili açıklama yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ‘Uzmanlık eğitimini farklı kadrolarda alan arkadaşlarımız arasındaki eşitsizliklerin kaldırılmasının ardından, kontenjanlar ÖSYM Başkanlığının internet sitesinde bugün açıklandı. Tercih işlemleri yakında başlıyor’ dedi.

2022 TUS 1. DÖNEM UZMANLIK ÖĞRENCİSİ KONTENJANLARI

TUS TERCİHLERİ NEREDEN YAPILACAK?

Adaylar, tercihlerini bireysel olarak ÖSYM’nin “https://ais.osym.gov.tr” internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanarak elektronik ortamda gerçekleştirebilecek.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.