Milli Reasürans Oda Orkestrası’nın konseri müzikseverlerle buluşacak | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

7 Mayıs 2024 - 16:49

Milli Reasürans Oda Orkestrası’nın konseri müzikseverlerle buluşacak

Milli Reasürans Oda Orkestrası’nın konseri 13 Nisan Çarşamba günü İş Sanat’ın video paylaşım platformu kanalında klasik müzikseverlerle buluşacak.

Milli Reasürans Oda Orkestrası’nın konseri müzikseverlerle buluşacak
Son Güncelleme :

11 Nisan 2022 - 21:01

2610 Okuma

İş Sanat ve Milli Reasürans iş birliğinde gerçekleşen Milli Reasürans Oda Orkestrası’nın konseri 13 Nisan Çarşamba, saat 20.30’da İş Sanat’ın video paylaşım platformu kanalında klasik müzikseverlerle buluşacak. Orkestra şefi Hakan Şensoy yönetimindeki konserin solisti ise flüt sanatçısı Sonat Sözer olacak.Antonio Vivaldi’nin “Il gardellino” adlı flüt konçertosu, Gabriel Faure’ün “Fantasie Op. 79”, Arthur Barbosa’nın “Scarpin Suite” ve “Choreando” eserleriyle doğadan ilham alan repertuvarın yer aldığı konser, ilk gösterim tarihinden itibaren kültür merkezinin video paylaşım platformu kanalında ücretsiz izlenebilecek. Konserin solisti Sonat Sözer, konservatuvar eğitiminin ardından Paris’te Ecole Nationale de Musique “Conservatoire Marcel Dupre”deki François Veilhan’ın sınıfına kabul edildi. Daha sonra Conservatoire National Region de Saint Maur’da Philippe Lesgourgues ile çalışmalarını sürdüren sanatçı dünyaca ünlü flüt virtüözü James Galway’den eğitim aldı.Türkiye’nin önde gelen senfoni orkestraları ile solist olarak sahne alan, yurt içi ve yurt dışında önemli konser salonlarında resitaller, oda müziği konserleri veren Sonat Sözer, İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’nda flüt grup şef yardımcılığı görevini sürdürüyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.