Karaismailoğlu tarih verip açıkladı: Bir sürprizimiz var | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 02:49

Karaismailoğlu tarih verip açıkladı: Bir sürprizimiz var

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sosyal medya hesabından heyecanlandıran bir açıklama yaptı.

Karaismailoğlu tarih verip açıkladı: Bir sürprizimiz var
Son Güncelleme :

25 Mart 2022 - 9:11

3600 Okuma

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun geçtiğimiz hafta açılan ve bugün açılacak Tokat Havalimanı’yla ilgili yaptığı paylaşımı heyecana neden oldu.

‘PAZARTESİ GÜNÜ SÜRPRİZİMİZ VAR’

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karaismailoğlu, ”6 gün önce 1915 Çanakkale Köprüsü’nü açtık, yarın Tokat Havalimanı’nı açıyoruz, pazartesi günü de bir sürprizimiz var. Durmak yok!” ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 25 Martta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilecek Yeni Tokat Havalimanı'nında incelemelerde bulundu. Karaismailoğlu, yetkililerden bilgi aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.