İngiltere gözdağı verdi: Nükleer başlık taşıyan konvoy görüntülendi! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 01:27

İngiltere gözdağı verdi: Nükleer başlık taşıyan konvoy görüntülendi!

İngiltere’nin nükleer savaş başlıklarını taşıyan konvoy Glasgow şehir merkezinin sadece bir mil güneyinde silah deposuna giderken görüntülendi. Bu geçit Rusya’ya mesaj olarak yorumlandı.

İngiltere gözdağı verdi: Nükleer başlık taşıyan konvoy görüntülendi!
Son Güncelleme :

22 Mart 2022 - 9:01

2920 Okuma

İngiltere’nin Trident nükleer savaş başlıklarını taşıyan konvoy Glasgow şehir merkezinin sadece bir mil güneyinde Loch Long’daki Kraliyet Donanma Silah Deposu Coulport’a giderken görüldü.

İngiltere’deki nükleer konvoyları takip eden NukeWatch haber sitesi, zamanlamanın ‘endişe verici’ olduğunu belirtirken, gelişme “İngiltere nükleer başlıklı mesaj veriyor” şeklinde yorumlandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.