Zelenskiy’den ABD’li aktör Kutcher ve eşi Kunis’e teşekkür | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 04:28

Zelenskiy’den ABD’li aktör Kutcher ve eşi Kunis’e teşekkür

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusya’nın savaş başlattığı Ukrayna’daki mülteciler için 35 milyon dolar bağış toplayan Amerikalı aktör Ashton Kutcher ve eşi Ukrayna asıllı ABD’li aktris Mila Kunis’e teşekkür etti.

Zelenskiy’den ABD’li aktör Kutcher ve eşi Kunis’e teşekkür
Son Güncelleme :

21 Mart 2022 - 9:27

2480 Okuma

Zelenskiy, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Rusya’nın ülkesine saldırmaya başladığı ilk günden itibaren Kutcher ve eşinin Ukrayna’ya destek sağlamaya başladığını belirterek, bu ifadeleri kullandı:

“35 milyon dolar topladılar, Flexport ve Airbnb ile onu Ukrayna’daki mültecilere yardım etmeye yönlendiriyorlar. Kendilerine destekleri için bizzat teşekkür ettim.”

Kutcher ile Kunis, 4 Mart’ta yaptıkları açıklamada, Ukraynalı mültecilere 3 milyon dolar bağış yaptıklarını belirterek, başlattıkları 30 milyon dolarlık bağış kampanyasına hayranlarından katkı sağlamalarını istemişlerdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.