Dünyaca ünlü sanatçıdan Erdoğan sözleri: Çabasına hayranım! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

4 Mayıs 2024 - 21:14

Dünyaca ünlü sanatçıdan Erdoğan sözleri: Çabasına hayranım!

‘Uluslararası İyilik Ödülleri’ programında ödül alan Yusuf İslam video mesaj gönderdi. İslam mesajında, ‘Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünyadaki Müslümanlar için çabasına hayranım.’ dedi.

Dünyaca ünlü sanatçıdan Erdoğan sözleri: Çabasına hayranım!
Son Güncelleme :

16 Mart 2022 - 9:12

2130 Okuma

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen ‘Uluslararası İyilik Ödülleri’ programında ödül alan ama programa katılamayan Yusuf İslam teşekkürlerini iletti.

İslam video mesajla katıldığı programda, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünyadaki Müslümanlar için çabasına hayranım. Dünya Müslümanları Erdoğan’ın liderliğini, barış ve istikrara katkısını takdir ediyor.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.