Son Dakika: İstanbul’da okullar tatil edildi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 19:16

Son Dakika: İstanbul’da okullar tatil edildi

Son dakika haberi… İstanbul Valiliği kar yağışı tedbirlerini tek tek açıkladı. Tüm özel ve resmi eğitim ve öğretim kurumlarının 14 Mart tarihine kadar tatil edildiği belirtildi.

Son Dakika: İstanbul’da okullar tatil edildi
Son Güncelleme :

09 Mart 2022 - 15:15

1180 Okuma

SON DAKİKA HABERİ: istanbul için kar yağışı alarmının ardından, İstanbul Valiliği son dakika kararıyla tedbirlerini tek tek açıkladı. Buna göre; İstanbul’da beklenen yoğun kar yağışı nedeniyle dün alınan tedbirleri açıklayan İstanbul Valiliği yeni tedbirleri duyurdu.

Alınan kararlara göre tüm özel ve resmi eğitim ve öğretim kurumlarının 14 Mart tarihine kadar tatil edildiği belirtildi.

Kıymetli Hemşehrilerim,

#İstanbul’da beklenen yoğun #kar ve olumsuz hava koşullarına karşı aldığımız tedbirler:

️İdari izinler
️Okullar
️Üniversiteler#KarlaMücadele

https://t.co/nMbICRjuqv

pic.twitter.com/qXZyGXydZ7

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) March 9, 2022

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.