Hava Kuvvetleri Komutanı Küçükakyüz’ün annesi, Trabzon’da toprağa verildi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 20:40

Hava Kuvvetleri Komutanı Küçükakyüz’ün annesi, Trabzon’da toprağa verildi

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz’ün annesi Nefiye Küçükakyüz (93), memleketi Trabzon’un Of ilçesinde toprağa verildi.

Hava Kuvvetleri Komutanı Küçükakyüz’ün annesi, Trabzon’da toprağa verildi
Son Güncelleme :

03 Mart 2022 - 1:10

3460 Okuma

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Küçükakyüz’ün annesi Nefiye Küçükakyüz, dün İstanbul’da kronik rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Küçükakyüz için memleketi Trabzon’un Of ilçesindeki Çarşıbaşı Büyük Camisi’nde ikindi vakti cenaze namazı kılındı. Cenazeye Orgeneral Hasan Küçükakyüz’ün yanı sıra Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Rize Valisi Kemal Çeber, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, askerler ve çok sayıda kişi katıldı.

Orgeneral Küçükakyüz’ün taziyeleri kabul ettiği cenazede, kılınan namazın ardından Nefiye Küçükakyüz, Yukarı Kışlacık Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.