CHP’li milletvekili Burak Erbay koronavirüse yakalandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 03:45

CHP’li milletvekili Burak Erbay koronavirüse yakalandı

CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay’ın Covid-19 testi pozitif çıktı. Testi pozitif çıkan Burak Erbay, Menteşe’deki özel bir hastanede tedbir amaçlı yattığı öğrenildi.

CHP’li milletvekili Burak Erbay koronavirüse yakalandı
Son Güncelleme :

03 Mart 2022 - 1:12

2790 Okuma

Covid-19 belirtileri göstermesi üzerine test yaptıran CHP Muğla Milletvekili Burak Erbay’ın akşam saatlerinde gelen test sonucu pozitif çıktı.

Testinin pozitif çıkması üzerine CHP Milletvekili Erbay tedbir amaçlı hastanede kalacağı öğrenildi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Erbay, “Hafif belirtiler üzerine yaptırmış olduğum Covid-19 testimin sonucu pozitif çıktı. Genel durumum iyi, istirahat ediyorum. Telefonlara cevap veremezsem kusura bakmayın. En kısa sürede iyileşip, Muğlamız ve Ülkemiz için beraberce mücadeleye devam edeceğiz. Sağlıklı, aydınlık günlerde görüşmek dileğiyle. Kendinize dikkat edin” paylaşımında bulundu.

Hafif belirtiler üzerine yaptırmış olduğum Covid-19 testimin sonucu pozitif çıktı.Genel durumum iyi, istirahat ediyorum.

En kısa sürede iyileşip, Muğlamız ve Ülkemiz için beraberce mücadeleye devam edeceğiz.
Sağlıklı, aydınlık günlerde görüşmek dileğiyle.
Kendinize dikkat edin.

— Av. Burak Erbay (@burakerbaychp) March 2, 2022

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.