Selçuk Bayraktar’dan Ukrayna açıklaması! Güçlü Türkiye’nin tek yolu… | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 23:01

Selçuk Bayraktar’dan Ukrayna açıklaması! Güçlü Türkiye’nin tek yolu…

Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Ukrayna’yı hukuksuz bir şekilde işgal eden Rusya’ya tepki gösterdi. Bayraktar Milli teknoloji hamlesinin önemine vurgu yaptı.

Selçuk Bayraktar’dan Ukrayna açıklaması! Güçlü Türkiye’nin tek yolu…
Son Güncelleme :

26 Şubat 2022 - 11:57

1730 Okuma

TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı ve Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, milli teknoloji ile güçlü ve bağımsız savunma sanayiinin, uluslar için hayati önem taşıdığını vurguladı.

Rusya, Ukrayna’ya askeri operasyon başlattı. Türkiye ve dünyadan Rus işlgaline tepki yağdı. İşgale Baykar Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar da sessiz kalmadı.

‘TEK YOL MİLLİ TEKNOLOJİ HAMLESİ’

Bayraktar açıklamasında, ”Dünyada olup bitenler net bir şekilde gösteriyor ki; milli teknoloji ile güçlü ve bağımsız savunma sanayii uluslar için hayati önem taşıyor. Tam bağımsız, güçlü ve müreffeh Türkiye’nin tek yol Milli teknoloji hamlesi.” ifadelerini kullandı.

İŞGALE DİRENEN KARDEŞLERİMİZİ DESTEKLİYORUM

Bayraktar açıklamasının devamında ,”Rusya’nın bağımsız bir ulusun egemenliğini hiçe sayarak hukuksuzca gerçekleştirdiği işgali en sert şekilde kınıyorum. İşgale direnen Türk kardeşlerimizin vatanı Kırım ve Ukrayna’yı destekliyorum” açıklamasını yaptı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.