Türk asıllı siyasetçi Yüksel: PKK İsveç’te rahatlıkla gösteri yapıyor | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 09:08

Türk asıllı siyasetçi Yüksel: PKK İsveç’te rahatlıkla gösteri yapıyor

İsveç’in TV4 kanalına konuşan Farklı Renkler Partisi (Nyans) Genel Başkanı Mikail Yüksel, PKK’nın İsveç’te rahatlıkla gösteri yaptığını ve müsamaha gösterildiği eleştirisinde bulundu.

Türk asıllı siyasetçi Yüksel: PKK İsveç’te rahatlıkla gösteri yapıyor
Son Güncelleme :

23 Şubat 2022 - 8:57

2840 Okuma

Geçtiğimiz aylarda “Ülkene dön, pis domuz” yazılı bir mektupla tehdit edilen, Farklı Renkler Partisi (Nyans) Genel Başkanı Mikail Yüksel, İsveç’in TV4 kanalına konuk oldu.

10 dakikalık bir söyleşi yapan Yüksel, PKK ve DAEŞ’in aynı tonda terör örgütü olmasına dikkat çekti. PKK’nın ‘İsveç’te rahatlıkla gösteri yaptığını’ belirten Yüksel, “İsveç’te bunlara müsamaha gösteriliyor” eleştirisinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.