Altın, savaş kaygısıyla fena yükseldi! | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

5 Mayıs 2024 - 19:05

Altın, savaş kaygısıyla fena yükseldi!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna’nın doğusundaki ayrılıkçı bölgeleri tanıyan kararnameye imza atması uluslararası piyasaları altüst etti. Piyasalarda altın ve dolar güne yükselişle başladı.

Altın, savaş kaygısıyla fena yükseldi!
Son Güncelleme :

22 Şubat 2022 - 9:40

3030 Okuma

Tüm dünya Rusya-Ukrayna arasında çıkacak olan çatışmayı beklerken Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin masa başında Ukrayna’nın bazı bölgelerini ele geçirecek karara imza attı.

Bu durumla birlikte Altın fiyatlarında sert Fiyat hareketleri görülmeye başlandı. Henüz çatışma yaşanmamış olmasına rağmen altın fiyatları 1900 dolar seviyesinde dengeye oturdu.

Ons Altın güne 1904 dolardan başladı. Gün içinde en düşük 1904 dolar, en yüksek de 1914 dolar seviyesi görüldü. Saat 06:57 itibarıyla ons altın 1908 dolardan alıcı buluyor.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN