CHP’li Bülent Uygur’dan kadın bedeni üzerinden yağ fiyatı eleştirisi: Çok çirkin sözler | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

8 Mayıs 2024 - 02:47

CHP’li Bülent Uygur’dan kadın bedeni üzerinden yağ fiyatı eleştirisi: Çok çirkin sözler

CHP’li Bülent Uygur, sosyal medyada yağ fiyatlarıyla ilgili yaptığı paylaşımda kadın bedeni üzerinden çok çirkin ifadeler kullandı. Uygur’un seviyesiz paylaşımı büyük tepki çekti.

CHP’li Bülent Uygur’dan kadın bedeni üzerinden yağ fiyatı eleştirisi: Çok çirkin sözler
Son Güncelleme :

21 Şubat 2022 - 8:49

1690 Okuma

İYİ Parti’li olan ancak yerel seçimlerde CHP listesinden Buca Belediye Meclis Üyesi seçilen ve seçimlerden sonra CHP’de kalmayı tercih eden Bülent Uygur, sosyal medya hesabından tepki çeken bir paylaşımda bulundu.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ile yakın ilişki içinde olduğu bilinen Uygur, Facebook’taki paylaşımında kadın cinsiyeti üzerinden yağ fiyatlarını eleştirdi.

ÇUKUR SEVİYEDE ÇİRKİNLİK!

Paylaşımında elinde yağ şişesi bulunan bir kadının fotoğraflarına yer veren Uygur, “Şu sadeliğe, şu tada, şu duruşa, şu zarafete bakar mısınız? İnsanın adeta çıtır çıtır yiyesi geliyor” gibi skandal ifadeler kullandı.

Uygur, paylaşımının devamında “Ona sahip olmak için neler vermezdim. Kıvrımları muhteşem” şeklinde sözler sarf etti.

AK PARTİ’DEN TEPKİ

Uygur’un paylaşımına AK Parti İzmir Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, sert sözlerle tepki gösterdi.

Konuyla ilgili Twitter hesabından paylaşımda bulunan Büyükdağ, “CHP’li Bülent Uygur’un; kadın cinsiyeti üzerinden vermek istediği mesaj kadına bakış açısını ortaya koyuyor! Kadına karşı şiddetle mücadele ettiğimiz gibi; bu zihniyete sahip olanlarla da mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

CHP İzmir’de Buca Meclis Üyesi’nden akıl almaz paylaşım!
CHP’li Bülent Uygur’un;kadın cinsiyeti üzerinden vermek istediği mesaj kadına bakış açısını ortaya koyuyor!Kadına karşı şiddetle mücadele ettiğimiz gibi;bu zihniyete sahip olanlarlada mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz

— Dilek YILDIZ BÜYÜKDAĞ (@DilekBuyukdag) February 20, 2022

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.