İzmir de motosiklet hırsızlığı çetesine operasyon | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 10:36

İzmir de motosiklet hırsızlığı çetesine operasyon

İZMİR in Urla ilçesinde farklı tarihlerde 11 motosiklet çalan çeteye yönelik düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

İzmir de motosiklet hırsızlığı çetesine operasyon
Son Güncelleme :

12 Şubat 2022 - 16:12

2780 Okuma

İZMİR’in Urla ilçesinde farklı tarihlerde 11 motosiklet çalan çeteye yönelik düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.

Urla’da farklı tarihlerde, 11 motosiklet çalındı. Hırsızlık olaylarıyla ilgili çalışma başlatan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri ile Urla İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayların hırsızlık çetesi tarafından gerçekleştirildiğini belirledi. Operasyon düzenleyen ekipler, 9 kişiyi gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 5’i tutuklandı, 4’ünün işlemleri sürüyor.


Demirören Haber Ajansı / Davut Can – Güncel Hırsızlık, Jandarma, Hisarcık, Urla, Güncel, Haberler

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.