Tunç Soyer, İZSU ya gelen faturayı belediyenin kapısına astı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

11 Mayıs 2024 - 15:19

Tunç Soyer, İZSU ya gelen faturayı belediyenin kapısına astı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü nün kapısına gelen elektrik faturasını astı. Soyer, 2021 de 337 milyon lira olan İZSU nun yıllık elektrik faturasının zamlar sonrası 800 milyon liraya çıktığını açıkladı.

Tunç Soyer, İZSU ya gelen faturayı belediyenin kapısına astı
Son Güncelleme :

09 Şubat 2022 - 21:27

1290 Okuma

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (İZSU) camına elektrik faturasının bedelini astırarak kamuoyu ile paylaştı.

“FOTOĞRAF HER ŞEYİN ÖZETİ”

Soyer, paylaşımının altına “Söyleyecek çok sözümüz var ama bu fotoğraf her şeyin özeti” notunu düştü. Soyer’in paylaştığı görselde ise şu ifadelere yer verildi:

“İZSU’ya 2021’de 337 milyon TL gelen elektrik faturası 2022’de 800 milyon TL’ye çıktı. Halkımızın bilgisine”

Tunç Soyer, İZSU'ya gelen faturayı belediyenin kapısına astı

Servet Uzun Haberler.com Haberler.com – Ekonomi İzsu Genel Müdürlüğü, Elektrik Faturası, Tunç Soyer, İzsu, CHP, Ekonomi, Haberler

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.