Son dakika haberi: Bakan Koca duyurdu! Aşılama risk haritasında tek bir kırmızı il kalmadı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

8 Mayıs 2024 - 14:51

Son dakika haberi: Bakan Koca duyurdu! Aşılama risk haritasında tek bir kırmızı il kalmadı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından “son dakika mesajı” olarak Türkiye Covid-19 Risk Haritası’nda ‘kırmızı’ şehir kalmadığını duyurdu.

Son dakika haberi: Bakan Koca duyurdu! Aşılama risk haritasında tek bir kırmızı il kalmadı
Son Güncelleme :

27 Ağustos 2021 - 11:19

2050 Okuma

Bakan Koca, “son dakika mesajı ifadesiyle paylaştığı tweet’inde, Şanlıurfa’nın ‘kırmızı’ kategoriden yüzde 55 aşılama oranını geçerek ‘turuncu’ kategoriye geçmesi üzerine Türkiye Covid-19 Risk Haritası’nda yüksek riskli şehir kalmadığını aktardı.

Bakan Koca’nın mesajı şöyle:

“SON DAKİKA MESAJI: Türkiye Covid-19 Risk Haritasında Kırmızı il kalmadı. İşi başlatmak kadar bitirmek de çok güzel. 80 ilden sana selamlar, sevgiler Şanlıurfa!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.