AK Parti’li Kurtulmuş, Diyarbakırlı Babalar ile görüştü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 09:20

AK Parti’li Kurtulmuş, Diyarbakırlı Babalar ile görüştü

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, çocuklarını PKK’dan kurtarmak için mücadele eden Diyarbakırlı Babalar ile görüştü.

AK Parti’li Kurtulmuş, Diyarbakırlı Babalar ile görüştü
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2021 - 4:50

1140 Okuma

Kurtulmuş, çocuklarını terör örgütü PKK’dan kurtarmak için mücadele eden Diyarbakırlı Babalar ile AK Parti Genel Merkezi’nde görüştü. Kurtulmuş, görüşme sonrası Twitter hesabından “Evlatlarını terör örgütü PKK’nın pençesinden kurtarmak için kararlı mücadelelerini sürdüren Diyarbakırlı Babaları ve kendini terör örgütünden kurtaran Mustafa Biçer evladımızı Milletvekilimiz Oya Eronat ile parti genel merkezimizde ağırladık” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.