İYİ Parti’li Kavuncu’ya saldırıda tutuklama | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 01:31

İYİ Parti’li Kavuncu’ya saldırıda tutuklama

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu’ya yumruklu saldıran 31 yaşındaki Sinan Oral yakalanarak tutuklandı.

İYİ Parti’li Kavuncu’ya saldırıda tutuklama
Son Güncelleme :

22 Ağustos 2021 - 10:16

1240 Okuma

İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, önceki gün televizyon programı çıkışı ‘Bir şey sorabilir miyim?’ diyerek yanına yaklaşan birinin yumruklu saldırısına uğramıştı. Kavuncu, aldığı sert yumruk darbesiyle yere düşerken, saldırgan kaçmıştı.

Polis saldırganı yakalamak için bölgedeki kamera görüntülerini incelemeye aldı. Saldırganın Silivri’ye gittiği belirlendi. Silivri’deki ev adresi belirlenerek dün sabah 05.30 sıralarında operasyon düzenlendi. Adının Sinan Oral olduğu belirlenen saldırgan gözaltına alındı. Oral, “İYİ Parti’ye sempati duyuyorum. Ümit Özdağ’ın Kavuncu hakkındaki FETÖ iddiaları sonrasında, Buğra Kavuncu’ya antipati duymaya başladım” dedi. Galerici Sinan Oral, Bakırköy Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği tarafından ‘kasten yaralama’ suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

VALİLİK: ŞİDDETLE KINIYORUZ

İstanbul Valiliği de yaptığı açıklamada, olayla ilgili bilgi vererek, “Yapılan çalışmalar neticesinde saldırganın 1990 doğumlu şüpheli olduğu tespit edilmiş ve Silivri ilçemizdeki adresinde yakalanmıştır. Tahkikat devam etmektedir. Bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyor ve sayın İsmail Buğra Kavuncu’ya geçmiş olsun diyoruz” denildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.