Bakan Soylu, selden etkilenen Abana ve Bozkurt’ta incelemelerini sürdürdü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 02:15

Bakan Soylu, selden etkilenen Abana ve Bozkurt’ta incelemelerini sürdürdü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, sel felaketinin yaşandığı Kastamonu’nun Bozkurt ve Abana ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Bakan Soylu, selden etkilenen Abana ve Bozkurt’ta incelemelerini sürdürdü
Son Güncelleme :

21 Ağustos 2021 - 18:56

2310 Okuma

Şiddetli yağışın ardından 11 Ağustos’ta sel felaketinin yaşandığı bölgede incelemelerini sürdüren Soylu, Abana ve Bozkurt Küçük Sanayi sitelerini ziyaret etti.

Çalışmalarla ilgili bilgi alan Soylu, sanayi sitesi esnafının sorunlarını dinledi.

Bozkurt Küçük Sanayi Sitesi’nde bir pikabın çamura battığını fark eden Soylu, yanlarına giderek aracı çıkarmak için vatandaşlara yardım etti. Soylu, bir süre devam eden çalışmaya rağmen çıkarılamayan araç için çekici istedi.

Ardından ilçe merkezine geçen Soylu, burada cadde ve sokakları inceledi.

İncelemeler sırasında Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde şehit düşen Uzman Onbaşı Cengizhan Kaplan’ın ailesiyle telefonda görüşen Soylu, başsağlığı diledi.

Sınarcık Mahallesi’nde de evleri ve iş yerleri zarar gören vatandaşların sorunlarını dinleyen Soylu, Ezine Çayı’ndaki çalışmaları da denetledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.