Bakan Koca’dan son dakika açıklaması: Zorunlu testler ücretsiz yapılacak | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

6 Mayıs 2024 - 00:28

Bakan Koca’dan son dakika açıklaması: Zorunlu testler ücretsiz yapılacak

Son Dakika haberi; Sağlık Bakanı Koca, “yüz yüze eğitim” kapsamında zorunlu olarak istenecek PCR testlerinin devlet hastanelerinde ücretsiz yapılacağını bildirdi.

Bakan Koca’dan son dakika açıklaması: Zorunlu testler ücretsiz yapılacak
Son Güncelleme :

19 Ağustos 2021 - 20:35

2230 Okuma

Kabine Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, “Aşı olmayan üniversite öğrencilerimizin ve üniversite çalışanlarımızdan da düzenli PCR testi yaptırmalarını talep edeceğiz. Uçak ve şehirlerarası otobüs yolculuğu, konser, tiyatro ve sinema gibi insanların toplu olarak bulunduğu faaliyetler için de zorunlu PCR testi uygulamalarını devreye alacağız.” demişti.,

BAKAN KOCA:  DEVLET HASTANELERİNDE ÜCRETSİZ YAPILACAK

Sağlık Bakanı Koca, “yüz yüze eğitim” kapsamında zorunlu olarak istenecek PCR testlerinin devlet hastanelerinde ücretsiz yapılacağını bildirdi.

Ayrıntılar geliyor…

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.