Son dakika: Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor! Bakan Koca açıklama yapacak | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

3 Mayıs 2024 - 07:34

Son dakika: Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor! Bakan Koca açıklama yapacak

Son dakika haberine göre Koronavirüs Bilim Kurulu saat 16:30’da video konferans yöntemiyle toplanacak. Bilim Kurulu toplantısının ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saat 18:00’de açıklama yapacak.

Son dakika: Koronavirüs Bilim Kurulu toplanıyor! Bakan Koca açıklama yapacak
Son Güncelleme :

18 Ağustos 2021 - 13:18

1620 Okuma

Koronavirüs Bilim Kurulu saat 16:30’da video konferans yöntemiyle toplanacak. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, toplantının ardından saat 18:00’de YouTube üzerinden canlı açıklama yapacak.

KORONAVİRÜSTE SON 24 SAAT

Sağlık Bakanlığınca “covid19.saglik.gov.tr” adresinden paylaşılan Günlük Koronavirüs Tablosu’na göre ise Türkiye’de son 24 saatte 294 bin 561 Kovid-19 testi yapıldı, 21 bin 692 kişinin testi pozitif çıktı, 183 kişi hayatını kaybetti, iyileşenlerin sayısı ise 14 bin 636 oldu.

Sosyal medya hesabından günlük tabloyu paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Kontrollü hareket etmez, tedbirlere uymazsak aşıyla bağışıklık elde edene kadar kayıplarımız olacak. Tedbirli olup aşımızı hemen olmalıyız.” ifadesini kullandı.

Ardahan, Çorum ve Mersin’de ilk doz aşıyı olma oranının yüzde 75’in üzerine çıktığını da sosyal medya hesabından paylaşan Koca, düşük riskli il sayısının 31’e yükseldiğini bildirdi.

Koca, 18 yaş ve üstü nüfusun en az bir doz aşı olma oranı yüzde 65’in üzerine çıkan Şırnak’ın Kovid-19 Risk Haritası’ndaki renginin turuncudan sarıya döndüğünü de aktardı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.