Pençe Yıldırım Harekâtı’nda 3 kahraman askerimiz şehit oldu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 08:48

Pençe Yıldırım Harekâtı’nda 3 kahraman askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde üç askerin şehit olduğunu, iki askerin yaralandığını duyurdu.

Pençe Yıldırım Harekâtı’nda 3 kahraman askerimiz şehit oldu
Son Güncelleme :

16 Ağustos 2021 - 12:14

1210 Okuma

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyinde devam eden Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde üç askerin şehit olduğunu açıkladı.Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, “Pençe-Yıldırım Harekatı bölgesinde 15 Ağustos 2021 tarihinde teröristler tarafından yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlaması sonucunda 3 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 2 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmış ve derhal hastaneye kaldırılarak tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah´tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz” denildi.Saldırıda yaralanan askerlerin tedavilerinin sürdüğü belirtildi.Dün de Pençe-Şimşek Harekatı bölgesinde teröristlerle sağlanan sıcak temasta bir asker ağır yaralanmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.