Muğla’da FETÖ operasyonu: 7’si eski emniyet müdürü 12 kişi gözaltına alındı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 12:08

Muğla’da FETÖ operasyonu: 7’si eski emniyet müdürü 12 kişi gözaltına alındı

Muğla’da FETÖ/PDY operasyonunda, yurt dışına kaçma hazırlığındaki 7’si meslekten ihraç edilmiş eski emniyet müdürü olmak üzere 12 kişi gözaltına alındı.

Muğla’da FETÖ operasyonu: 7’si eski emniyet müdürü 12 kişi gözaltına alındı
Son Güncelleme :

16 Ağustos 2021 - 12:12

1500 Okuma

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, bir grup FETÖ/PDY üyesinin Datça kıyılarını kullanarak, yasa dışı yollarla yurt dışına çıkma hazırlığında olduğunu belirledi.

Bu sabah harekete geçen ekipler; eski emniyet müdürleri O.K., A.E., H.H., E.A., M.K., Ü.K. ve M.Y., eski komiser yardımcıları M.H.İ., M.Ş., diş hekimi E.N., organizatör O.E.S ile gemi kaptanı B.T.’yi gözaltına aldı.

Muğla'da FETÖ operasyonu: 7'si eski emniyet müdürü 12 kişi gözaltına alındı

Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.