Uçak kazasında hayatını kaybeden mürettebat için duygusal paylaşım | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 01:21

Uçak kazasında hayatını kaybeden mürettebat için duygusal paylaşım

Orman Genel Müdürlüğü’nce (OGM), Kahramanmaraş’ta düşen yangın söndürme uçağının başka bir yangına müdahale ederken çekilen görüntüsü Twitter’da ‘sizi çok özleyeceğiz’ mesajı ile paylaşıldı.

Uçak kazasında hayatını kaybeden mürettebat için duygusal paylaşım
Son Güncelleme :

15 Ağustos 2021 - 13:36

2540 Okuma

OGM’nin Twitter hesabından, dün Kahramanmaraş’ta düşen yangın söndürme uçağında hayatını kaybeden 8 mürettebat için hazırlanan video paylaşıldı. Düşen uçağın başka bir orman yangınına müdahale ederken çekilen görüntüsü, “Yeşil vatanı alevlerden savunurken Kahramanmaraş’ta elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden kahramanlarımıza, arkadaşlarından duygusal bir veda. Gönlümüzdesiniz; mücadelenizi hiç unutmayacağız” mesajı ile paylaşıldı.

Videonun sonunda “Sizi çok özleyeceğiz” mesajı yer aldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.