MSB:’Uzaydaki gözümüz Göktürk-1 uydumuz sel felaketi sonrası bölgeyi uzaydan görüntüledi’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

29 Nisan 2024 - 13:23

MSB:’Uzaydaki gözümüz Göktürk-1 uydumuz sel felaketi sonrası bölgeyi uzaydan görüntüledi’

Milli Savunma Bakanlığı, Göktürk-1 keşif uydusunun Sinop ve Kastamonu’da meydana gelen sel felaketi sonrası bölgeyi uzaydan görüntülediğini aktardı.

MSB:’Uzaydaki gözümüz Göktürk-1 uydumuz sel felaketi sonrası bölgeyi uzaydan görüntüledi’
Son Güncelleme :

15 Ağustos 2021 - 0:05

1290 Okuma

Bakanlıktan yapılan paylaşımda, “Uzaydaki gözümüz olan Göktürk-1 keşif uydumuz, Sinop ve Kastamonu’da meydana gelen sel felaketi sonrası bölgeyi uzaydan görüntüledi. Çekilen görüntüler arama-kurtarma ve hasar tespit çalışmalarında kullanılmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlarla paylaşıldı” ifadelerini kullandı.Mehmet Kalay  İLGİLİ HABER AFAD yaşanan sellerde son durumu açıkladı!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.