22 il ‘düşük riskli’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 13:53

22 il ‘düşük riskli’

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Isparta’nın risk kategorisinde ‘mavi’ iller arasına geçtiğini belirtti.

22 il ‘düşük riskli’
Son Güncelleme :

14 Ağustos 2021 - 12:08

1570 Okuma

Kentte ilk doz aşılanma oranının yüzde 75’in üzerine çıktığını aktaran Koca, “Bu ilimizle birlikte düşük riskli il sayımız 22’ye yükseldi” dedi.

18 YAŞTA YÜZDE 70 GEÇİLDİ

Aşılama programının başarıyla sürdüğünü kaydeden Koca, bir başka paylaşımında da şunları ifade etti: “18 yaş ve üstü nüfusta, en az bir doz aşı yaptıranların oranı yüzde 70’i geçti. Aşılama programımızı başarıyla sürdürüyoruz.

AİLE HEKİMLERİNE TEŞEKKÜR

Bir yandan yoğun aşı yapan, diğer yandan kronik hastalarımızı başarıyla takip eden aile hekimlerimizi ve aile sağlığı çalışanlarımızı tebrik ederim. Aile hekimlerimizi pozitif performansla desteklemeye devam edeceğiz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.