Gazeteci Erciş’e kızının yanında silahlı saldırı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

5 Mayıs 2024 - 04:22

Gazeteci Erciş’e kızının yanında silahlı saldırı

Gazeteci Emre Erciş’e dün öğle saatlerinde Silivrikapı’daki evinden çıkıp yürüdüğü sırada, yanına yaklaşan motosikletli bir kişi iki el ateş etti.

Gazeteci Erciş’e kızının yanında silahlı saldırı
Son Güncelleme :

13 Ağustos 2021 - 8:16

1350 Okuma

Emre Erciş’in arkadaşı Akif Şükür yaptığı açıklamada, saldırının, Erciş’in 9 yaşındaki kızını annesinin yanına bırakmaya giderken yaşandığını söyledi. Şükür, “Mermiyi silahın ağzına verme sesini duymuş. Erciş geri döndüğünde önce sol ayağına, sonra sağ ayağına ateş edilmiş. Sol ayağındaki sıyırıp çıkmış, bir yaralanması yok. Sağ bacak diz kapağı altından kaval kemiğinde kırık var. Doktorlar gerekli hazırlığı yaptı, ameliyata alınacak. Hayati tehlikesi bulunmuyor” bilgisini verdi.

Emre Erciş’in avukatı Harun Akdere de sosyal medya hesabından, “Hukuki sürecin takipçisi olacağız” paylaşımında bulundu. Polis, saldırganı belirlemek için bölgedeki kamera görüntülerini incelemeye aldı.

İki bacağından vurulan Emre Erciş, sokak ortasında kanlar içinde kaldı. Polis ekipleri kaçan saldırganı bulmak için çalışma yapıyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.