Son dakika: Sel felaketini yaşayan Sinop’ta belediyeden kritik çağrı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 22:16

Son dakika: Sel felaketini yaşayan Sinop’ta belediyeden kritik çağrı

Sel felaketini yaşayan Sinop’ta zorunlu olarak su kesintisine gidildi ve vatandaşlardan suyun idareli kullanılması istendi. Belediyeden yapılan açıklamada

Son dakika: Sel felaketini yaşayan Sinop’ta belediyeden kritik çağrı
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2021 - 16:59

1550 Okuma

Selin vurduğu Sinop’ta ise su arıtma tesisine çamurlu sular bulaşınca, kent genelinde zorunlu olarak su kesintisine gidildi.

Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada “Erfelek Barajı mevkiinde meydana gelen sel sebebiyle, içme suyu arıtma tesisimize gelen çamur yüzünden su girişi kesilmiş ve yalnızca çamur girişi meydana gelmiştir. Bu nedenle isale hatlarının kirlenmemesi ve vatandaşlarımızın olumsuz bir durum yaşamaması için içme suyu arıtma tesisimizin çalışmaları bir süreliğine durdurulmuştur. Bu durum düzelene kadar isale hattına su verilememesinden dolayı şehrimizde bir süreliğine su kesintisi meydana gelecektir” denildi.

BELEDİYEDEN YARDIM KAMPANYASI PAYLAŞIMI

Belediye tarafından yapılan açıklamada vatandaşların ihtiyaç duyduğu kuru gıda, ekmek ve su temini için de yardım kampanyası başlatıldığı duyuruldu ve yardımseverlerin, yardımları belediyeye teslim edebilecekleri belirtildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.