CHP’li Özkoç: ‘Erken seçim değil, derhal seçim diyoruz’ | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

11 Mayıs 2024 - 06:21

CHP’li Özkoç: ‘Erken seçim değil, derhal seçim diyoruz’

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, üniversite tercih başvurusunda baraj puanın düşürülmesiyle ilgili, “Eğitimde nitelik aıryoruz, kalite arıyoruz. Yazıktır; böyle bir anlayış Türkiye Cumhuriyeti’ni yok ediyor” dedi.

CHP’li Özkoç: ‘Erken seçim değil, derhal seçim diyoruz’
Son Güncelleme :

12 Ağustos 2021 - 8:25

1490 Okuma

Özkoç, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

EŞİT YAŞTALAR

“Sınava girenler AKP iktidarıyla eşit yaştalar; 18 yaşındalar. 18 yaşına geldiler, tek gördükleri iktidar AKP iktidarı. 18 yıllık ömürlerinde 8 Milli Eğitim Bakanı değişti. En son Ziya Selçuk görevden alındı. Göreve gelirken hedeflerini açıkladı mı, açıkladı. Peki görevden ayrılırken neden ayrıldığını açıkladı mı, ‘hayır’ açıklamadı. Böyle bir şey olur mu; teşekkür ederek istifa ediyorsun. Eğitimde nitelik arıyoruz, kalite arıyoruz. Çocuklarımızın dünyanın her yerinde gittikleri yerde başları dik olarak, ‘Evet ben seninle çalışmak istiyorum’ sözüyle karşılaşmalarını istiyoruz. Yazıktır. Böyle bir anlayış Türkiye Cumhuriyeti’ni yok ediyor. İhtiyacımız olan milletin iradesi sandıkta. Türkiye daha fazla sıkıntı yaşamamalı. Bunun için erken seçim değil, derhal seçim diyoruz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.