Son dakika haberi… Bakan Pakdemirli duyurdu… Milas yangını kontrol altında | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

7 Mayıs 2024 - 09:20

Son dakika haberi… Bakan Pakdemirli duyurdu… Milas yangını kontrol altında

Son dakika haberine göre Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 11 gündür devam eden Muğla’nın Milas ilçesindeki yangının kontrol altına alındığını açıkladı.

Son dakika haberi… Bakan Pakdemirli duyurdu… Milas yangını kontrol altında
Son Güncelleme :

10 Ağustos 2021 - 22:03

1160 Okuma

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Pakdemirli, “11 gündür devam eden Muğla Milas yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarımız devam ediyor.” ifadelerine yer verdi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, orman yangınlara ilişkin son durum hakkında basın toplantısı düzenlemişti. Buradaki değerlendirmeleri sırasında Pakdemirli, Milas’taki yangın ile ilgili olarak, “Kanser gibi görünmeyen yerlerden, bir noktadan çıkabilen, devam eden bir yangınla karşı karşıyayız” ifadelerini kullanmıştı.

272 YANGIN KONTROL ALTINDA

Orman Genel Müdürlüğü’nden (OGM) yapılan açıklamada, son 14 günde 53 ilde çıkan 275 orman yangınından 272’sinin kontrol altına alındığı belirtilmişti.

Açıklamada, Muğla’nın Köyceğiz, Milas ve Bodrum ilçelerindeki orman yangınlarını kontrol altına alma çalışmasının sürdüğü aktarmıştı.

Bakan Pakdemirli’nin son açıklamasına göre; Milas’taki yangının kontrol altına alınmasının ardından Türkiye genelinde 273 yangın kontrol altına alındı.

Muğla’nın Bodrum ve Köyceğiz ilçelerinde ise yangın devam ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.