Canlı bomba son anda vuruldu | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

27 Nisan 2024 - 12:32

Canlı bomba son anda vuruldu

Mardin Nusaybin’de intihar saldırısı hazırlığında olan bir terörist, üzerindeki 2.5 kiloluk bombayı patlatmaya çalıştığı sırada vurularak etkisiz hale getirildi…

Canlı bomba son anda vuruldu
Son Güncelleme :

10 Ağustos 2021 - 8:49

1650 Okuma

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ekiplerince, terör örgütü PKK/KCK’nın faaliyetlerinin deşifresine yönelik çalışmada; Nusaybin’de polislere yönelik saldırı gerçekleştirmek amacıyla bir örgüt mensubunun illegal yollardan ülkeye girdiği bilgisine ulaşıldı.

‘DUR’ İHTARINA UYMADI

Dün sabah saatlerinde polis ekipleri, Ziyapaşa Sokak’ta şüphelendikleri bir kişiyi durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarına ve havaya ateş açmasına rağmen ekiplere doğru koşup, üzerindeki bombayı patlatmaya çalışan terörist, son anda vurularak öldürüldü.

SURİYE UYRUKLU

Çevrede geniş güvenlik önlemleri alınırken, teröristin üzerindeki patlayıcı, uzman ekiplerce etkisiz hale getirildi. Suriye uyruklu olduğu tespit edilen teröristin üzerinde 2.5 kilogram patlayıcı olduğu belirlendi. İçişleri Bakanlığı da bombalı eylem hazırlığındaki teröristin etkisiz hale getirildiği açıklamasında bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.