Son dakika: Sağlık Bakanı Koca’dan Hakkari’ye aşı teşekkürü | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

6 Mayıs 2024 - 05:07

Son dakika: Sağlık Bakanı Koca’dan Hakkari’ye aşı teşekkürü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yüzde 75’in üstüne çıkan aşılanma oranıyla düşük riskli iller arasına giren Hakkari’ye teşekkür etti.

Son dakika: Sağlık Bakanı Koca’dan Hakkari’ye aşı teşekkürü
Son Güncelleme :

09 Ağustos 2021 - 16:22

1240 Okuma

Bakan Koca, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Hakkari’nin yüzde 75’in üstüne çıkan aşılanma oranıyla, Covid-19 risk haritasında düşük riskli iller arasına girdiğini açıkladı.

Koca, “Sahadaki uzmanlarımızdan aşı konusunda bilgi alarak karar veren, ekiplerimizi konukları gibi ağırlayarak aşılarını olan Hakkari insanına teşekkür ediyorum. Hakkari aşı ekibimizden Melike ve arkadaşları, dün akşam yayınlanan mesajımıza yaptıkları yorumda, adeta ‘sabaha kalmaz, mavi kategoriye geçeriz’ diyorlardı. Sabah akşam çalışarak yüzde 75’in üzerinde aşılanma başarısı sağlayan ekiplerimize teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.