Eski Sağlık Bakanlarından Prof. Dr. Yaşar Eryılmaz hayatını kaybetti! Bakan Koca’dan mesaj | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

15 Mayıs 2024 - 21:59

Eski Sağlık Bakanlarından Prof. Dr. Yaşar Eryılmaz hayatını kaybetti! Bakan Koca’dan mesaj

Eski Sağlık Bakanlarından Prof. Dr. Yaşar Eryılmaz hayatını kaybetti. Bakan Koca, “Erzurum Atatürk Üniversitesinde uzun yıllar öğretim üyesi ve dört dönem Ağrı milletvekili olan hocamız, yetiştiği bölgenin büyüklerindendi. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum” mesajını paylaştı.

Eski Sağlık Bakanlarından Prof. Dr. Yaşar Eryılmaz hayatını kaybetti! Bakan Koca’dan mesaj
Son Güncelleme :

09 Ağustos 2021 - 17:12

2060 Okuma

İşte Bakan Koca’nın paylaşımı:

Eski Sağlık Bakanlarımızdan Prof. Dr. Yaşar Eryılmaz aramızdan ayrıldı. Erzurum Atatürk Üniversitesinde uzun yıllar öğretim üyesi ve dört dönem Ağrı milletvekili olan hocamız, yetiştiği bölgenin büyüklerindendi. Kendisine Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyorum.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.