Kavaklıdere yangını son durum ne? Aydın ve Muğla da yangınlarda son durum ne? Son Dakika-Kavaklıdere yangınında köyler tahliye mi ediliyor? | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 08:01

Kavaklıdere yangını son durum ne? Aydın ve Muğla da yangınlarda son durum ne? Son Dakika-Kavaklıdere yangınında köyler tahliye mi ediliyor?

Kavaklıdere yangını son durum ne? Aydın ve Muğla da yangınlarda son durum ne? Son Dakika-Kavaklıdere yangınında köyler tahliye mi ediliyor?
Son Güncelleme :

03 Ağustos 2021 - 0:31

1570 Okuma

Aydın’ın başlayan Mahallesi’nde başlayan ve Muğla‘nın Kavaklıdere ilçesine yönelen alevler etkisini arttırarak sürdürmeye devam ediyor. Çok sayıda itfaiye ve orman ekipleri de bölgeye sevk edilirken, ilk müdahale vatandaşlardan geldi. Muğla’da 5 ayrı ilçede binlerce dönüm alana yayılmış orman yangınları herkesi tedirgin ederken vatandaşlar en çok “Kavaklıdere yangınında köyler tahliye mi ediliyor? Kavaklıdere yangını son durum ne?Aydın ve Muğla’da yangınlarda son durum ne?” sorularının cevabını aramakta. Detaylar haberimizde..

KAVAKLIDERE YANGINI SON DURUM NE?

Muğla’nın Kavaklıdere ilçesi Nebiköy mevkiinde akşam saatlerinde yangın çıktı. Yangına ilk olarak vatandaşlar müdahale ederken, itfaiye ve orman ekipleri de bölgeye sevk edildi.

ORTAKÖY MAHALLESİ TAHLİYE EDİLİYOR

Kavaklıdere Belediyesi tarafından yanan alana yakın bölgede bulunan Ortaköy Mahallesi’nin tahliye edilmesi için duyuru yapıldı. Her geçen dakika büyümeye devam eden yangını söndürmek için ekiplerin mücadelesi sürüyor.

MUĞLA’DA 5 BÖLGE YANIYOR

Muğla’da 5 ayrı ilçede binlerce dönüm alana yayılmış orman yangınları herkesi tedirgin ediyor.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.