Göçmen gettosu olmayız | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 21:38

Göçmen gettosu olmayız

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, artan vaka sayılarına dikkat çekerek, “10 günlük uzun bayram tatilinde, hükümet salgını unuttu, millete de unutturdu” dedi.

Göçmen gettosu olmayız
Son Güncelleme :

27 Temmuz 2021 - 8:41

1490 Okuma

Öztrak, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) gündemine ilişkin Genel Merkez’de yaptığı açıklamada özetle şunları söyledi: “ (Vaka artışları) Salgın geleceğimizi de tehdit ediyor. Dördüncü zirveye eylül ayında tırmanılması durumunda, yeni eğitim ve öğretim yılı da başlamadan, tehlikeye düşecek. Salgınla mücadelede en önemli sermaye güvendir. Açılma sürecinde esnaf dükkanını açabilmek için elinde avucunda ne varsa sattı dükkanını açtı. Bir daha kapatılırsa  faturası son derece ağır olur.

NE ALA MEMLEKET

(Mülteciler) Türkiye’nin AB üyesi olmasını beklemediğini ifade eden Merkel, Erdoğan’ın ‘Suriyeli mültecilere ev sahipliği’ konusunda, olağanüstü başarı sergilediğini söylüyor. Sonra da ağzındaki baklayı çıkarıyor. Bunun için, Türkiye’ye 3 milyar Euro rüşvet verileceğini itiraf ediyor. Bugün de Avusturya Başbakanı çıkmış, ‘Afganistan’dan kaçanların Avusturya, Almanya, İsviçre’ye gelmesindense Türkiye’ye yerleştirilmesinin daha uygun olduğunu’ söylüyor. Ne ala memleket. Kendinize gelin. Türkiye, Avrupa’nın göçmen gettosu değildir, olmayacaktır. Bu mesele Türkiye’nin en önemli beka meselesidir.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.