İzmir de 5 hektarlık ormanlık alan yandı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 18:03

İzmir de 5 hektarlık ormanlık alan yandı

İzmir de 5 hektarlık ormanlık alan yandı
Son Güncelleme :

14 Temmuz 2021 - 20:28

1350 Okuma

İZMİR’in Kınık ilçesindeki ormanlık alanda çıkan yangın havadan ve karadan müdahaleyle söndürüldü. Yangında 5 hektar ormanlık alan zarar gördü.

Kınık ilçesine bağlı kırsal Balaban Mahallesi’ndeki ormanlık alanda, bugün saat 14.00 sıralarında yangın çıktı. Bölgeden yükselen dumanları görenler  orman ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 3 yangın söndürme helikopteri, 1 amfibi uçak ve 8 arazöz sevk edildi. Havadan ve karadan 2 saatlik müdahaleyle yangın söndürüldü. Yangında 5 hektar ormanlık alan zarar gördü. Yangın bölgesinde arı kovanları zarar gördü, arılar telef oldu. Kınık İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yangının çıkış nedenini araştırıyor. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Cevdet Şen

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.