Marmara’da balıklar görünmeye başladı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

28 Nisan 2024 - 00:38

Marmara’da balıklar görünmeye başladı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Marmara Denizi’ndeki müsilajla mücadele kapsamında balıkların yeniden görüldüğünü söyledi.

Marmara’da balıklar görünmeye başladı
Son Güncelleme :

10 Temmuz 2021 - 22:12

1580 Okuma

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Marmara Denizi’nde suyun berraklaşmasıyla balıkların görünmeye başladığını bildirdi.

Kurum, sosyal medya hesabından, Marmara Denizi kıyılarında müsilajın etkisini yitirmesiyle suyun berraklaştığını gösteren bir video paylaştı.

“Marmara Hepimizin” etiketiyle yaptığı paylaşımda Kurum, “Su berraklaştıkça balıklarımız görünmeye başladı. Martılar da simit parçaları için beklemede.” ifadelerini kullandı.

Su berraklaştıkça balıklarımız görünmeye başladı…

Martılar da simit parçaları için beklemede #MarmaraHepimizin pic.twitter.com/a3fWvnU0wy

— Murat KURUM (@murat_kurum) July 10, 2021

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.