İzmir de Demokrasi için bir nefes mitingi | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

5 Mayıs 2024 - 10:05

İzmir de Demokrasi için bir nefes mitingi

İzmir de  Demokrasi için bir nefes  mitingi
Son Güncelleme :

09 Temmuz 2021 - 8:06

1380 Okuma

İZMİR’de, İzmir Emek ve Demokrasi Güçleri tarafından ‘Demokrasi için bir nefes’ mitingi düzenlendi. 

Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen mitinge HDP Eş Genel Başkanları Mithat Sancar ve Pervin Buldan ile HDP yöneticileri, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, CHP İzmir İl Başkanlığı, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Ellerinde döviz ve pankartlarla alana gelenler, sık sık hükümet aleyhine slogan attı. Mitingde HDP Eş Başkanları Pervin Buldan ve Mithat Sancar konuşma yaparken, geçtiğimiz günlerde HDP İzmir İl Binası’na düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Deniz Poyraz da hem konuşmacılar hem de vatandaşlar tarafından anıldı. Konuşmaların ardından düzenlenen konser sonrasında miting sona erdi. Vatandaşlar olaysız bir şekilde dağıldı. 

  

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Tolga Tahçı

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.