Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kritik açıklamalar | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

19 Mayıs 2024 - 14:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kritik açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine toplantısı yaklaşık 3,5 saat sürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantı sonrası önemli açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kritik açıklamalar
Son Güncelleme :

06 Temmuz 2021 - 0:11

1080 Okuma

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satırbaşları:“Salgın döneminde verdiğimiz desteğin 196 milyar liraya ulaşmasını bekliyoruz.”“Aldığımız tedbirler ve ekonomik canlanma dolayısıyla 2 milyon 887 bin istihdam artışı sağladık.”“Emeklilerimizin aylıklarını ve bayram ikramiyelerini Kurban Bayramı öncesi ödeyeceğiz. Emekli maaşlarında yüzde 8,45 artış yapılacak.”“12,7 milyon vatandaşımıza 12,3 milyar lirası Kurban Bayramı ikramiyesi olmak üzere toplamda 38 milyar liralık ödeme gerçekleştireceğiz.”“Yıl sonuna kadar işe alınacak her işçi için tüm SGK prim ve vergilerini 12 ay boyunca karşılıyoruz.”“Salgın sürecinde doğrudan desteklerin tutarı 150 milyar lirayı aştı.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.