Çavuşoğlu, Suriye konulu kısıtlı katılımlı Bakanlar Toplantısı’na katıldı | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

30 Nisan 2024 - 16:18

Çavuşoğlu, Suriye konulu kısıtlı katılımlı Bakanlar Toplantısı’na katıldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalya’nın başkenti Roma’da Suriye konulu kısıtlı katılımlı Bakanlar Toplantısı’na katıldı.

Çavuşoğlu, Suriye konulu kısıtlı katılımlı Bakanlar Toplantısı’na katıldı
Son Güncelleme :

29 Haziran 2021 - 9:52

1720 Okuma

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İtalya’nın başkenti Roma’da düzenlenen DEAŞ’la Mücadele Uluslararası Koalisyonu Bakanlar Toplantısı’nın ardından Suriye konulu kısıtlı katılımlı Bakanlar Toplantısı’na da katıldı.Bakan Çavuşoğlu toplantıya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Kısıtlı katılımlı Suriye konulu Bakanlar Toplantısına katıldık. Mevcut durumun sürdürülemez olduğunun ve siyasi çözüm çabalarının canlandırılması gerektiğinin altını çizdik” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.