Marmaris’te orman yangınında personel hayatını kaybetti | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

7 Mayıs 2024 - 14:52

Marmaris’te orman yangınında personel hayatını kaybetti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda yangı çıktı. Yangına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor.

Marmaris’te orman yangınında personel hayatını kaybetti
Son Güncelleme :

27 Haziran 2021 - 14:24

1020 Okuma

Edinilen bilgiye göre, Marmaris-İçmeler karayolu kenarındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın ihbarı üzerine bölgeye Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve Muğla Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Yangın bölgesine gelen ekipler 2 helikopter ile havadan, çok sayıda arazöz ve orman işçisi ile söndürme çalışmalarına devam ediyor. Yangının oteller bölgesine yakın olduğu, şimdilik yerleşim alanlarına herhangi bir etkisinin bulunmadığı öğrenildi.Yangına müdahale etmeye çalışan bir personel hayatını kaybetti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.