Babacan: Ekonomimizi yeniden ayağa kaldırmak için geliyoruz (2) | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

17 Mayıs 2024 - 06:50

Babacan: Ekonomimizi yeniden ayağa kaldırmak için geliyoruz (2)

Babacan: Ekonomimizi yeniden ayağa kaldırmak için geliyoruz (2)
Son Güncelleme :

24 Haziran 2021 - 19:37

1410 Okuma

BABACAN, PARTİSİNİN BALÇOVA İLÇE BAŞKANLIĞINI AÇTI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin ilçe başkanlığı binasını törenle hizmete açtı. Açılışta konuşan Babacan, “Hizmet binamızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Teşkilatımızı hızla geliştiriyoruz ve ülkemizin dertlerine deva olmak için yoğum bir şekilde çalışıyoruz. Seçimden sonraki ilk 60 ve 90 günde neler yapılacağını ortaya koyuyoruz. Bunu Türkiye’de yapan başka bir siyasi parti yok” dedi.Öte yandan Babacan, Narlıdere ve Balçova ilçelerinde esnafla bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen Babacan, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Hande NAYMAN/İZMİR,

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Hande Nayman

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.