Ahu Pakdemirli ile konuk bakan eşlerinden Olgunlaşma Enstitüsü ne ziyaret | Egenews | Ege ve İzmir Son Dakika HaberleriEgenews | Ege ve İzmir Son Dakika Haberleri

2 Mayıs 2024 - 21:54

Ahu Pakdemirli ile konuk bakan eşlerinden Olgunlaşma Enstitüsü ne ziyaret

Ahu Pakdemirli ile konuk bakan eşlerinden Olgunlaşma Enstitüsü ne ziyaret
Son Güncelleme :

24 Haziran 2021 - 19:38

5490 Okuma

TARIM ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli‘nin eşi Ahu Pakdemirli, Kuzey Makedonya ve Azerbaycan’ın tarım bakanlarının eşleriyle İzmir Alsancak‘taki Olgunlaşma Enstitüsü’nü ziyaret etti. 

Ahu Pakdemirli, Kuzey Makedonya Tarım, Orman ve Su Ekonomisi Bakanı Arjanit Hoxha’nın eşi Mimoza Hoxha ve Azerbaycan Tarım Bakanı İnan Kerimov’un eşi Aysel Kerimov ile katıldığı Tarım Fuarı açılışının ardından Alsancak’ta bulunan Olgunlaşma Enstitüsü’nü ziyaret etti. Pakdemirli, Hoxha ve Kerimov ile beraberindeki heyet, Ege’nin yöresel zenginlikleriyle hazırlanan kıyafetlerle düzenlenen defileyi izledi. Bakan eşleri, defilenin ardından enstitüdeki atölyeleri de ziyaret edip, ebru, çini ve çarpana workshop uygulamalarını izledi.

Ahu Pakdemirli ile konuk bakan eşlerinden Olgunlaşma Enstitüsü'ne ziyaretAhu Pakdemirli ile konuk bakan eşlerinden Olgunlaşma Enstitüsü'ne ziyaretAhu Pakdemirli ile konuk bakan eşlerinden Olgunlaşma Enstitüsü'ne ziyaretAhu Pakdemirli ile konuk bakan eşlerinden Olgunlaşma Enstitüsü'ne ziyaretAhu Pakdemirli ile konuk bakan eşlerinden Olgunlaşma Enstitüsü'ne ziyaretAhu Pakdemirli ile konuk bakan eşlerinden Olgunlaşma Enstitüsü'ne ziyaretAhu Pakdemirli ile konuk bakan eşlerinden Olgunlaşma Enstitüsü'ne ziyaret

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Gökçe Adar

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.